Skip to content

Välkommen

Välkommen till Basilica

Basilica är ett svenskt-italienskt restaurangkoncept där du och hela familjen kan avnjuta era favoriter bland riktig husmanskost, färska pastarätter, italienska pizzor, sallader m.m. För de små finns självklart en helt egen barnmeny. Vi på Basilica Erikslund erbjuder alltid välkomponerade bufféer. På vardagar har vi lunch- och kvälls/grillbuffé. På helger erbjuder vi en shoppingbuffé. Vi tror mycket på en varierad kost och har därför en del vegetariska alternativ på menyn. Du kan alltid beställa någon av våra läckerheter på à la carte menyerna. Vi har gjort vårt yttersta för att du ska hitta något som kittlar smaklökarna.

Oavsett om det är jobbgänget på lunchen, konferenspausen, fotbollslaget efter träningen, det viktiga affärsmötet eller den sköna tiden med familjen så har vi alltid något för dig!

Vi bryr oss om vår mat och att du ska bli nöjd. Allting är tillagat på färska råvaror och vi gör såserna från grunden. Kom in och ät våra goda rätter och generösa portioner till bra priser. Vi är hela familjens val.

LUNCH

Dagens lunchbuffé 129 kr

Serveras måndag-fredag 11.00-15.00

Vi finns på Erikslund köpcentrum i Västerås
Öppet måndag-fredag 10.00-20.00 och lördag-söndag 10.00-18.00.

Telefon: 021-134254

KVÄLLS- OCH HELGBUFFÉ

Vi serverar en kvällsbuffé med grill & pizza varje vardag 15.00-19.30.
Buffén kostar 135 kr inkl. kaffe & sallad.

På helgerna serverar vi en härlig, vällagad helgbuffé
med husmanskost & pizza för 145 kr (inkl. kaffe & sallad).

Lördag & söndag 11.00-17.30.

 

TAKE AWAY & UTKÖRNING

Vår mat passar utmärkt att köpa hem.
Ring eller maila oss eller kom förbi och hämta.

Utkörning erbjuds via Hemkört&Klart eller Wolt.

 

021-13 42 54
info@basilica-erikslund.se

Vi finns i majestätiska och omtyckta Erikslund Shoppingcenter

Erikslund Shoppingcenter i Västerås är regionens största shoppingcenter med över 6,5 miljoner besök/år i ett av Sveriges största handelsområde Erikslund. Här handlar du enkelt i över 80 butiker. 

Erikslund Shopping Center ligger strategiskt intill E18, som är pulsådern mellan Stockholm och Oslo. Hos oss finns cirka 3500 parkeringsplatser varav nästan 1000 är i garage, du parkerar gratis oavsett var du står. Stadsbussarna som går regelbundet och stannar precis utanför centret gör det enkelt för dig som väljer kollektivtrafik.