Om oss

Om Basilica

Basilica är ett svenskt-italienskt restaurangkoncept där du och hela familjen kan avnjuta era favoriter bland riktig husmanskost, färska pastarätter, italienska pizzor, sallader m.m. För de små finns självklart en helt egen barnmeny. Vi på Basilica Erikslund erbjuder alltid välkomponerade bufféer. På vardagar har vi lunch- och kvälls/grillbuffé. På helger erbjuder vi en shoppingbuffé. Vi tror mycket på en varierad kost och har därför en del vegetariska alternativ på menyn. Du kan alltid beställa någon av våra läckerheter på à la carte menyerna. Vi har gjort vårt yttersta för att du ska hitta något som kittlar smaklökarna.

Oavsett om det är jobbgänget på lunchen, konferenspausen, fotbollslaget efter träningen, det viktiga affärsmötet eller den sköna tiden med familjen så har vi alltid något för dig!

Allting är tillagat på färska råvaror och vi gör såserna från grunden. Vi bryr oss om vår mat och att du ska bli nöjd.
Kom in och ät våra goda rätter och generösa portioner till bra priser. Vi är hela familjens val.

Välkommen!


Med sin gedigna restaurangerfarenhet och sin stora förkärlek till god och vällagad mat, så driver Kevin Hassi sin restaurang med största passion.
Vi på Basilica är inte bara måna om att servera vällagad och god mat. Vi är också måna om att du som gäst känner dig välkommen. På Basilica möts du alltid av ett leende.
Vårt mål är att din mat ska hålla högsta kvalitet. Våra eminenta kockar säkrar att den höga standarden hålls genom hela processen.