Info

Erikslund Shoppingcenter i Västerås är regionens största shoppingcenter med över 6,5 miljoner besök/år i ett av Sveriges största handelsområde Erikslund. Erikslund Shopping Center är ett modernt, bekvämt och heltäckande shoppingcenter med IKEA och en stor dagligvarubutik, City Gross, under samma tak. Här handlar du enkelt i över 80 butiker. Här finns en attraktiv mix av marknadsledande svenska och internationella kedjor, starka lokala aktörer och nischbutiker.

Erikslund Shopping Center har utsetts till en av de mest omtyckta handelsplatserna i Sverige med topp tre placeringar flera år i rad. Ingen behöver lämna Erikslund Shopping Center med en kurrande mage. Såväl i en mysig Food Court som längs med kundgatan serveras mat för alla smaker. Dessutom finns en av IKEAs största restauranger just där.

Erikslund Shopping Center ligger strategiskt intill E18, som är pulsådern mellan Stockholm och Oslo. Hos oss finns cirka 3500 parkeringsplatser varav nästan 1000 är i garage, du parkerar gratis oavsett var du står. Stadsbussarna som går regelbundet och stannar precis utanför centret gör det enkelt för dig som väljer kollektivtrafik.